tag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post8993928936673244661..comments2023-10-06T17:50:06.489+02:00Comments on Két flamingó: Zsófi és Luca: Pavlova tortaMónikahttp://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-295608206049086132011-02-23T08:07:16.052+01:002011-02-23T08:07:16.052+01:00A torta nagyon jól néz ki biztos finom is...a sárg...A torta nagyon jól néz ki biztos finom is...a sárgája spejzolási ötletet külön köszönöm, mert én ezt még csak fordított színben ismertem,Marahttps://www.blogger.com/profile/09261480859027469921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-1180790925473909642011-02-17T17:26:33.634+01:002011-02-17T17:26:33.634+01:00Neked lehet hogy nagyobb a tepsid, vagy egy pincur...Neked lehet hogy nagyobb a tepsid, vagy egy pincurival kisebbeket csináltál.<br /> A 3 tojásból jön ki 8 db illetve 9!<br />:DMónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-74561040063818434862011-02-17T16:58:48.910+01:002011-02-17T16:58:48.910+01:00Na már bent figyelnek a sütőben, de lehet valamit ...Na már bent figyelnek a sütőben, de lehet valamit félre értettem!<br />a 3 tojás fehérjéből lesz 8 kis halom?<br />vagy abból 16-nak kellett volna lennie és túl nagy halmokat csináltam? <br />mert nekem 9 lett :-)<br />hú, nagyon izgulok, most nagyon jól néz ki és hát ez a tojásfehérjés krém.... :)<br />nehéz volt türtőztetni magam, hogy ne nyalakodjak belőle! :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/00107921657207871683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-29875290638260121962011-02-17T16:36:15.583+01:002011-02-17T16:36:15.583+01:00Ági!
Nyugi nem ragacsosodik össze, mert roppanósr...Ági!<br /><br />Nyugi nem ragacsosodik össze, mert roppanósra sül, azaz szárad!<br />:)<br />A sütőpapíron hűljön ki, azután akár be is csomagolhatod, de hagyhatod szombatig letakarás nélkül is, akkor sem lesz semmi baja! <br />Majd meglátod, nem olyan macerás, mint amilyennek tűnik!<br />Sok sikert!<br />:DMónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-49581666660480814182011-02-17T16:18:58.457+01:002011-02-17T16:18:58.457+01:00Móni!
neki állok egy 3 tojásos próbának, egyenlőre...Móni!<br />neki állok egy 3 tojásos próbának, egyenlőre csak az alját sütöm meg, ha az sikerül, a tejszínhabbal nem lesz gond szombaton :)<br />Egy lényeges kérdést elfelejtettem!<br />Ha megvannak az alapok, akkor azt mibe teszed bele? nem ragadnak össze ?olyan kemény lesz az állaga, mint a "gyári" habcsókoknak?<br />ha levegő éri, akkor nem ragacsosodik meg?Ágihttps://www.blogger.com/profile/00107921657207871683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-44924049107520665662011-02-15T21:06:24.102+01:002011-02-15T21:06:24.102+01:00Gloria!
Örülök, hogy ízlett, annak meg különöskép...Gloria!<br /><br />Örülök, hogy ízlett, annak meg különösképpen, hogy kipróbáltad!<br />:)Mónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-44314057279890226822011-02-15T19:21:05.478+01:002011-02-15T19:21:05.478+01:00Én is köszönöm a receptet!
Bence fiam Hanna bulijá...Én is köszönöm a receptet!<br />Bence fiam Hanna buliján evett a Pavlovádból, rögtön beleszeretett. Persze otthon Apának is beszámolt a finomságról, így nem úsztam meg, hogy kipróbáljam. Elsőre egész jól sikerült (2 db kivételével tökéletesre sültek)!<br />A tojássárgák felhasználására van egy mogyorótorta receptem (az is kicsit munkás, de nagyon finom).gloriahttps://www.blogger.com/profile/03668191870251572039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-13038332669065408132011-02-15T17:11:31.605+01:002011-02-15T17:11:31.605+01:00Lehet, hogy én is kipróbálom. Szemezgetek vele már...Lehet, hogy én is kipróbálom. Szemezgetek vele már... Csak ez a fránya sok kérdés ne lett volna, amire sorban válaszoltál! Köszönöm szépen! Ha sikerül, fent lesz a blogomon. Ha nem akkor újra próbálom :)horimarikahttps://www.blogger.com/profile/02965930991464011413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-2915583218231874762011-02-15T16:36:09.041+01:002011-02-15T16:36:09.041+01:00Ági!
Nagyon könnyen lejön a papírról, de azért vá...Ági!<br /><br />Nagyon könnyen lejön a papírról, de azért várd meg míg teljesen kihűl, addig már sütheted is a következőt!<br />:)<br />A héten még nekem is kell sütnöm a barátnőim szülinapjára, süssünk együtt!<br />:D<br />Ha kicsit, ha nagyot sütsz, valamennyit hagyjál rá a tepsi széléig, mert megfog nőni!!!<br />A kicsit direkt úgy fotóztam, hogy lehessen látni a papíron átütő rajzot és a helyét is ahogy szépen fel lehet szedni, azaz lehúzni a papírról.<br />Nekem csak ebben az elosztásban és így fértek el a tepsimben.<br />Próbáld ki magatoknak 3 tojásból a fél adagot, úgysem fogjátok tudni megállni, hogy "megkóstoljátok"<br />Kukoricalisztet bármelyik bevásárlóközpontban lehet kapni a liszteknél...<br />P R Ó B Á L D K I !!!Mónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-89748869596200453392011-02-15T16:22:47.440+01:002011-02-15T16:22:47.440+01:00totyi!
Nyugodtan próbáld meg, nem fogsz csalódni!...totyi!<br /><br />Nyugodtan próbáld meg, nem fogsz csalódni!<br />Én az első sütésnél nagyon rágörcsöltem az egészre, és remegő kezekkel készítettük el (főleg azért mert ajándékba szántuk)de a sütésen múlik minden, nem azon, hogy most egy kicsivel több ecet, vagy kukoricaliszt sikeredett bele...<br />Nekem is több időmbe telt mire kitapasztaltam, de sokkal egyszerűbb, ha alacsonyabb hőfokon kezded a sütést, minthogy vissza le kelljen venned belőle, mert akkor összeesik.<br />Nekem már az elején is gyanús volt a magas hőfok, mert ennyi idő alatt már húsok is megsülnének...<br />Este felrakom a sós receptet is!<br />:)<br />Azért, ha kipróbálod beszámolhatsz róla!<br />:DMónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-43748461865164795272011-02-15T16:13:55.484+01:002011-02-15T16:13:55.484+01:00Annyira tetszik az a hatalmas tortád, amit Gáborna...Annyira tetszik az a hatalmas tortád, amit Gábornak csináltál!<br />barátnőm szülinapjára gondoltam, hogy megpróbálkozom vele, de majd még meglátjuk, nem tudom neki merjek-e állni....<br />olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)<br />ha egy nagy tortát csináltál, akkor jól látom, hogy a halmokat egymás mellé pakoltad? könnyű leszedni a sütő papírról? nem törik el leszedés közben?Ágihttps://www.blogger.com/profile/00107921657207871683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-81225757374533728102011-02-15T16:10:43.270+01:002011-02-15T16:10:43.270+01:00Ha kicsiket csinálsz, akkor lefelezed az adagokat,...Ha kicsiket csinálsz, akkor lefelezed az adagokat, azaz 3 tojással kezded és abból jön ki 8 db ami jó tenyérnyi méretű lesz, mert egyszerre csak ennyit tudsz kisütni!<br />napokig, hetekig elállna anélkül, hogy bármit csinálnál vele, nekem is 2 napig álltak letakarás nélkül...<br />A díszítést, a tálalás előtt érdemes elkészíteni, mert a fagyasztott málna nagyon összeesne a tetején.<br />Csak tejszínhab+ málna és kész!<br />A gyerekek nagy kedvence lesz ebben biztos vagyok!<br />:)<br />ja, még annyit, hogy érdemes többet készítened, mert a Pavlovából soha nem elég!<br />:DMónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-61300313338408256982011-02-15T16:06:12.298+01:002011-02-15T16:06:12.298+01:00Én már régóta szemezek ezzel a tortával (főleg, ho...Én már régóta szemezek ezzel a tortával (főleg, hogy neked újra és újra felbukkan a blogodban), de nem nagyon merek belevágni:-)))Több éven keresztül minden karácsony előtt megpróbálkoztam a habcsók készítéssel (ami hasonló), de rendszeresen a kukában végezte:-((( Így fel is adtam...:-((( De most olyan nagyon megkívántam, lehet, hogy mégis neki gyürkőzőm:-)))Mirelit málnával is működik? Feltehetnéd a sós süti receptet esetleg, a tojássárgája célszerű felhasználása végett:-)))És le a kalappal a szülinap megszervezésért!!!Apróságokhttps://www.blogger.com/profile/14551991470051035626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-2672442302473911062011-02-15T15:59:13.284+01:002011-02-15T15:59:13.284+01:00ebből a mennyiségű tojás fehérjéből kb mennyi kics...ebből a mennyiségű tojás fehérjéből kb mennyi kicsi torta jön ki? ha nem egy nagyot csinálsz hanem sok kicsit?<br />ha meg van sütve az alap, utána csak ráteszed a tejszínhabot meg a díszítést és kész? vagy be kell még tenni a hűtőbe?<br />vagy akkor állítod össze készre, mikor már rögtön utána meg is eszitek?<br />bocs a sok kérdésért... :-)Ágihttps://www.blogger.com/profile/00107921657207871683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-89611999906379579.post-76797348365111725232011-02-15T15:55:20.103+01:002011-02-15T15:55:20.103+01:00NAGYON JOl nez ki a torta es biztosan finom is,de ...NAGYON JOl nez ki a torta es biztosan finom is,de jo kis emlkeeid vannak altala.puszikaIzabella:-Szabina es Juliahttps://www.blogger.com/profile/05052592125199290413noreply@blogger.com