2011. október 1., szombat

Kalandos napSzerencsére még mindig tombol a jó idő, és szerencsére egyre többször is van lehetőségem rácsodálkozni arra az egyszerű tényre, hogy a naptár oldalán kell egyet fordítani, októbert írunk. Jó így, legalábbis nekem, nagyon szeretem ezt a fajta időt. Viszont, ha már az időjárás is nekünk kedvez, akkor természetes, hogy élünk a helyzet adta lehetőségünkkel és a hétvégét szabadban töltjük. Délelőtti "kötelező" szokásos köreink lefutása után vettük nyakunkba a várost és autóztunk fel a Normafához, hogy alig pár perces séta után megérkezzünk célállomásunkhoz. Az animátorok, gyors, precíz munkájának köszönhetően pillanatok alatt azon kaptuk magunkat, hogy az oktatópályát is magunk mögött tudtuk. Nekem eleinte volt némi fenntartásom lányaim karabiner és csiga átkötésével kapcsolatban, de szerencsére sikeresen megoldották az önálló feladatot. Olyannyira jól ment az önnálóságot, bátorságot és ügyességet igénylő pálya, hogy egyszeri pihenővel, több mit 3 órát sikerült az erőnléti pályán eltölteni.
A lányok sárga karszalaggal, 6 különböző pályafokozatot próbálhattak ki.Nagyon élvezték, és az alig 10 percet igénylő kényszerpihenőre is csak nagy nehézség (sírás) árán lehetett rávenni őket. Nem csodálom, hogy az utolsó pályán, már némi pityergés is volt Luca részéről, amit részben a fáradtságnak, részben a magasságtól való félelemnek tudtam be. Amikor viszont leszerettük volna venni a kötélpályáról, heves tiltakozásba kezdett, és nem engedett a szülői segítségnek, kérlelésnek, hősiesen végigküzdötte magát a két méter magasságban lévő pályán. Nem csoda, hogy alig ültek be az autóba, pár perc múlva már az igazak álmát aludták mind a ketten, mi pedig elégedetten döltünk hátra az ülésben, és veregethettük meg vállainkat a remekbeszabott program miatt. Szeretnénk visszatérni és nem csak "sétálóként" résztvenni hasonló kalandokban, immáron kettesben, de, hogy erre mikor lesz lehetőségünk, az még a jövő zenéje...5 megjegyzés:

 1. Szia!

  Ez a kalandparkozás nagyon jó buli!!!!Mi nyáron családilag űztük és nagyon beleszerettünk:-)))A csúszás hogy tetszett a lányoknak? Nekünk az a kedvencünk! Feltétlenül próbáljátok ki Ti is,csak az első fél órát kell legyőzni a többi már megy magától:-))))

  Üdv.

  Éva

  VálaszTörlés
 2. Szia Éva!
  Nagyon élveztek mindent! :)
  A csúszást a kötélpályán többször is megismételték, szerencsére volt rá lehetőség, mert nem voltak mögöttünk mások a sorban!
  Egyébként még most is hihetetlen számomra, hogyan tudtak 3 órát megállás nélkül folyamatos mozgással tölteni. Nekünk felnőtteknek csak a kísérő szerep jutott, de a végére már alig éreztük a lábunkat, pedig mi tényleg csak sétáltunk.
  :D

  VálaszTörlés
 3. Egy időben untam az "akadálypályával nehezített komplex foglalkozásokat". :))
  Az igaz, kicsit más jellegű volt.
  Most már kipróbálnék egy kalandparkosat. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó időtöltés, és a gyerekek mind amellett, hogy jól szórakoznak kellőképpen el is fáradnak. No meg nem elhanyagolható az a tiszta levegő és környezet! Mi is többször jártunk már ugyan ott, ahol most ti, és csak jó tapasztalataim vannak!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon bátrak és ügyesek a lányok csak gratulálni tudok!!!!!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails