2012. december 7., péntek

Picinke madáretető/nk

Még ősszel újítottuk fel ezt  a helyes kis madáretetőt, amit nem mellékesen az egyik nagyon kedves ismerősünktől kaptunk teraszunkra.
Igaz, volt már több évben is etetésre kialakított hely a kert hátsó végében lévő hatalmas fákon, de sajnos eredménytelenül, mert  a madarak bizony, valamilyen rejtélyes okból, messzire elkerülték...
Az idén is már lassan feladtuk a reményt, hogy valaha fogunk tudni madarakat etetni, olyan sokáig árválkodott a nyúlketrec felett felakszatva, a dugig megrakott, vidámszínű, csalogató éléskamra.
Ma végre,  gondolom a havazásnak  köszönhetően,  megérkeztek első vendégeink is. Kissé még bizalmatlanul csipegettek, de remélem, hogy a későbbiekben felbátorodva, több tucatnyi vendéggel is büszkélkedhetünk...
upsz, most lebuktam!

6 megjegyzés:

  1. Szia Monika!

    Nagyon klassz az eteto, majd oda fognak lassan szokni.Vissza vissza fognak terni:)

    /egy jo ideig nem tudtam belepni hozzad,mindig feljott egy reklamoldal, es azt irta csak meghivoval, de mar ujra jo, orulok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos volt egy kis hiba a rendszerben, ami már szerencsére a múlté...

      Törlés
  2. Nálunk is nagy a jövés menés az etető mellett!:-) Majd lefotózom és felrakom én is, olyan szépen megcsinálta Zsolti. :-)

    VálaszTörlés
  3. Jövőre majd sokkal bátrabbak lesznek a madarak, nálunk is így volt az első alkalommal,aztán meg már nem zavarják a jelenlétünk sem :)

    VálaszTörlés
  4. Pici madár, pici etető. :) Azért belefér több is és lesz is több. Ha már odaszoknak, akkor már el is várják az élelmet. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, nektek4
    :)
    Már most sokkal bátrabbak lettek, nem véletlen, hogy
    -az éhség nagy úr!
    :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails