2010. december 19., vasárnap

Sorsoltunk!


Este, hosszas előkészületek után végre elkezdtük a sorsolást közjegyző /Gábor jelenlétében.
A lányok izgatottan tolongtak a tálkába helyezett apró cédulák előtt, amit előzetesen alaposan megkevertek, majd Zsófiám kezdhette az első nyertes nevének kihúzását!



Ennél a pontnál egy rövidke időre felfüggesztettük a sorsolást, ugyanis erősen "bunda" gyanús volt az egész, hogy miért pont azt a nevet kellett kiválasztania a több mint száz közül...
Azt mindig is tudtam, ahol a neve megjelenik ott nyert "ügye" van, de azt, hogy pont az Ő nevét sikerült elsőnek kihúzni, az több volt- mint vicces.
Megrendelésre készítettem már Áginak is egy szettet, így helyette más nyertest sorsoltunk, aki nem más mint andrea mészáros lett.

A következő sorsolással se volt nagy szerencsénk, ugyanis szintén egy ismerősünk neve került a nyertesek közé, azzal a különbséggel, hogy nyereményét megkapja, de csak májusba, hiszen akkor jön haza látogatóba Kanadából!


Addig is deicsicsi helyett /utólagos engedelmével/ Verának kedvezett a szerencse, majd a harmadik/ötödik húzásnál sári kató-nak!


A lányok nem értették, hogy miért húzatunk velük újabb és újabb neveket, mikor csak hármat beszéltünk meg... jókat nevetünk, így miután meglettek a végső nyertesek egyenként húzogatták ki, én pedig olvas(hat)tam fel az összes rendszeres olvasóm nevét!
:D


Gratulálok a nyerteseknek!

Az idén már nem, de hamarosan új játékot indítok, amiben hasonló ajándékok kerülnek kisorsolásra!


Ma meggyújtottuk a negyedik gyertyát is az adventi koszorúnkon, hihetetlen hogy párnap múlva karácsony!



Várom a nyertesek jelentkezését, hogy nyereményeiket mihamarabb /karácsonyig postázni tudjam!

6 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon kedves voltál ezzel a játékkal! Gratulálok a nyerteseknek! :) Mindig jókat mosolygok az írásaidon, hogy hogyan osztod el a feladatokat a két lányka között! :)))

    VálaszTörlés
  2. De erdekes hogy barmikor versenyt inditasz mindig elo kerul a kalapbol vagy barmibol az Agi neve de hogy mindig elsore az mar tenyleg bunda gyanus,jol csinaltatok az egeszet hogy ujabb es ujabb neveket huztak ki a lanyok,kalszak a szetek.puszika

    VálaszTörlés
  3. Hekka!

    Muszáj megosztani mindent, mert iszonyú vitákra képesek mindenen!
    :D

    Izabella!

    Igen, Ági nagyon szerencsés!
    Tavaly a lányok szülinapján kisorsolt tombolán egy torta volt a főnyeremény, amit a résztvevő családok között sorsoltunk ki és azt is ő(k) nyerték meg, pedig azt nem is mi sorsoltuk, hanem a nagyobbik lánya...
    :D

    Azt azért megsúgom, hogy én még az életben soha- semmilyen formában nem nyertem semmit!
    (a családomon kívül)
    :)

    VálaszTörlés
  4. Móni! Én csak mosolygok magamban. Tudom, hogy nem volt "csalás", hiszen értelme sem lett volna mivel én amúgy is kapok tőled egy gyönyörű szettet, amiért előre hálás vagyok.

    És valóban. Én is azt érzem, hogy is kegyes hozzám Fortuna. Mégsem lottózom, ellenben a legtöbb nyereményjátékban részt veszek örömmel.
    Nemrég Sütis néne húzta ki a nevemet és ajándékozott meg finomságokkal, szépségekkel.

    Gratulálok a győztesnek, igazán különleges ajándékot nyertek Mónitól és csak azért nem irigykedem és azért nem nyújtok be óvást, mert nekem is lesz ilyen. :-))

    VálaszTörlés
  5. Azta, el sem hiszem, hogy nyertem!! Úgy örülök, ez most hatalmas meglepetés! komolyan, többet ér most ez nekem, mint egy mikró... :-)) Köszönöm, köszönöm!
    Én eddig egyszer nyertem hasonló úton-módon (ezért különösen kerekedik a szemem, hogy nekem ez másodjára is sikerülhetett!), mégpedig Ági barátnődtől, tavaly egy bolgár szappant. :-)) Az azóta is várja, hogy legyen szép fürdőszobánk, mert én azt csak ott vagyok hajlandó használni. :))
    jelentkezem emailben, addig meg örömködök magamban. :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Karácsonyt nektek:D és gratulálok a nyerteseknek:D:D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails