2014. december 5., péntek

Adventi naptár

Új szerelem jött az életembe, már ami az újdonsült hobbimat illeti. Szerintem más is érzett már hozzám hasonlót.
Meglátni és megszeretni! Majd jönnek az álmatlan éjszakák, amiket  álmodozva, tervezgetve követnek a nappalok. Az első alkalom. Remegő kezek. Majd a nagy megkönnyebbülés, hogy gyakorló munkánk, még ha nem is lett tökéletes, de vállalható, tetszetős darabra sikeredett...
Boldogság, majd a család maradék tagjai is kipróbálják, az egyszerűnek tűnő dekorálást. Megy minden, mint a karikacsapás!
A sikertől felbuzdulva, annyira egyértelműnek tűnt számomra, hogy idén a lányok adventi naptárját transzfertecnikával fogom elkészíteni.
Az az igazság, hogy nem maga a munkafolyamat hosszadalmas számomra. A képek kiválasztása, jóval több időt vesz igénybe. Mondjuk, ha csak egy tucat közül lehetne válogatni, az mennyivel könnyebb lenne már. De! A több millió variációból összehozni egy számunkra kívánatos darabot... Na, az már jóval nagyobb falat, mert egyszerre mindegyiket szeretnénk.
Idén a mi naptárunk ilyenre sikeredett. Számoljuk viszza a napokat, amiket hobbiboltban kapható aprócska arany öntapadós számokkal jelöljük meg.
Időközben a lányok is teljesen belejöttek az alkotásba, rengeteg szép igényes munka került és folyamatosan kerül ki kezeik alól, amikkel már a karácsonyi ajádékaik készülnek. Sokszor meglepődöm azon, milyen remek izléssel állítanaknak össze képeket, montázsokat egy-egy személyre szabott ajándékhoz. Megmutatnom természetesen tilos. Még nem jött el az ideje.
Mai aktuális, ezt viszont szabad:
Még nem késő nektek sem elkezdeni, érdemes kipróbálni!


1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails