2011. szeptember 24., szombat

A mesebeli sziget
















Bevallom, nagyon örülök annak, hogy így szeptember közepén az időjárásnak köszönhetően, lehetőségünk van a hétvégét szabadban, friss levegőn, kellemesen eltölteni.
Sokszor eszembe se jut a kánikulai napokon, hogy bizony a nyárnak már vége, és az őszre hangolódva kellene mindennapjainkat megélni.
Valami hasonló van bennem mint karácsony táján lenni szokott, hiába van csili-vili díszbe öltöztetve az egész ház, hiányzik az ünnep hangulata, ami csak az utolsó napokba költözik bele a testembe,-lelkembe...
Most is valami hasonlót kellene éreznem, úgy mint máskor, már javába gyűjtögető életmódba kellett volna (ezerrel)kapcsolni, gesztenyét, makkot, diót szedni, de ki gondol még a télre, ha ilyen ragyogóan süt kint a nap?
Szerencsére azért vannak olyanok akik másképp gondolkoznak, (mint én) és talán egy kis kedvcsinálóként, direkt ezért találták ki ezt a remek programsorozatot, ami ráhangol gyereket, felnőttet egyaránt az őszre.
Hogy, hol vannak a lelkes kedvcsinálók?- sehol!
Akarom mondani (írni) egy szigeten, a Seholszigeten. Ide mentünk, és egy élménydús napot töltöttünk el, amiben a lovaglás, kisvonatozás, kézművesség, állatsimogatás, mustkészítés, és kóstolás mellett marat időnk a kötélpálya és játszóterek kipróbálásához is.












5 megjegyzés:

  1. Micsoda élmények!!! Én is élvezném, nemhogy a lányok!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Kicsit hasonló, mint Bikal. :)

    VálaszTörlés
  3. Tyű, de közel voltatok hozzánk! :-))
    Mi júliusban voltunk, totál hideg, esős időben. Még a kandallóba is begyújtottak...
    Az én lányaim is állandóan vissza akarnak menni, nekem is tetszett. :)

    VálaszTörlés
  4. Egyszer én is szeretnék ide elmenni. :) Már többször beterveztük ovis-szülős kirándulásnak is.. majd a szülőin megint felvetem, mert ez már az utolsó évünk. :) De ha nem, majd elmegyünk ötösben valamikor.
    Igazán kedvcsináló képeket csináltál. :)

    VálaszTörlés
  5. Edith:Valóban, az egész család számára élmény volt!:)
    MJ: sajna, nekünk még nincs viszonyítási alapunk, de ha Te (mondod) írod!:D
    Vera: Sokat gondoltam rátok, és emlegettelek is aznap, mert fantasztikus környéken laktok. ha lesz rá lehetőségetek, és az időjárás is kedvező, menjetek vissza! :D
    Dius: Szerintem jobban jártok, ha családilag utaztok és járjátok végig a saját tempótokba. Nekünk így is több mint 5 órás folyamatos elfoglaltságot jelentett és még bőven maradhattunk volna, mert voltak kimaradt rész(let)ek...
    Van szállás lehetőség is, ami nagyon hangulatos.
    :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails